Om Mig – Cerny

Tjena och välkommen!

Här följer en kort introduktion av mig och den här bloggen.

Jag heter Cerny Bof och är nu i slutet av mitt tredje decennium. Till skillnad från de flesta presentationer tänker jag inte berätta om mitt yrke eller annan personlig information, inte för att jag vill vara hemlig utan för att det är helt enkelt inte intressant. Förutom möjligtvis att jag är singel, vilket gör att jag har mycket tid till olika projekt som detta hehe.

Så vad kommer den här bloggen handla om? Något jag upptäckte för några år sen och har jobbat på sen dess, att effektivisera och maximera mitt liv genom att bland annat ta kontroll över mitt spenderande av både tid och pengar. Jag upptäckte att i och med att jag kom längre i karriärvägen och därmed också ökade min inkomst även omedvetet ökade mina utgifter, utan att direkt öka kvaliteten på mitt liv. Sen dess har jag dragit ner mina fasta kostnader avsevärt, utan att tumma på min livskvalitet, tvärtom faktiskt.

I den här bloggen ska jag dela med mig av vad jag har lärt mig.

Har du frågor eller funderingar får du gärna skicka ett mail till mig, det gör du till: info[snabelA]cerbof.se (skriver adressen på det konstiga sättet för att slippa spam från bottar, inte göra det svårt för dig).